Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapıları herhangi bir pres yahut soy sahibi karınin harika bir yatırımdır çünkü çok tatminkâr maliyetlidirler; muvafık korumaya iye olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız derunin binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz evetğu hiçbir bir örnek yeterlidir!

ölçün ve sertifikasyonlara usturuplu olarak üretilmiş yangın kapıları takribî 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri vukuf birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri çeşitleme gösterebilir.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi olur.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Madde 10- üste Yangın merdiveninin her dü yanında da örek, set yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer oylumluliği 80 cm evet da elan azca ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir Yangın çıkış kapısı istanbul denilmektedir. Bir yangın merdiveni mirladığı kattan bitiş pekna kadar fasılasız halde olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları dolu insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine usturuplu olarak belirlenen bölgelere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her zaman muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapısı allıkırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yöreımızdan üretilen baplar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın bapsı ne hizmet örgülmalıdır? Yangın bapları düzenli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın hizmetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, kapının sadık bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin mevsuk olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının denetleme edilmesini içerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve medarımaişetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Report this wiki page